Wij zijn heel blij dat we steeds meer gasten mogen verwelkomen. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimte op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten van uw diner. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!

Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan verzoeken wij u thuis te blijven.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

 

Reserveren?

Om de veiligheid van u en de medewerkers te waarborgen, houden we ons aan de standaard richtlijnen van het RIVM. Daarnaast zijn er ook nog enkele huisrichtlijnen opgesteld:

 • U dient verplicht te reserveren voor een tafel.
  Reservering zonder bevestiging is niet geldig!

   

 • Tijdelijk werken we met tijdvakken, die hieronder weergegeven zijn. U kunt reserveren voor 1 van deze tijdvakken, meerdere tijdvakken reserveren is niet mogelijk.

  Openingstijden:
  dinsdag t/m zondag en feestdagen geopend.

  U kunt reserveren van:
  17:00 – 19.00 uur
  19.15 – 22.00 uur

   

 • Bij het ontvangst zal er een controlegesprek plaatsvinden. Indien er sprake is van gezondheidsrisico’s, dan mag u helaas niet plaatsnemen.
 • Bij binnenkomst dient u uw handen te desinfecteren.
 • Onze medewerkers proberen zo veel mogelijk de 1,5 meter afstand te houden. Er zal binnen de 1,5 meter gewerkt worden bij het opnemen van uw bestelling, het uitserveren van de drankjes en het eten en het afruimen van uw tafel.

   

 • Tijdelijk hebben wij geen garderobe, u dient de jassen mee te nemen naar uw tafel.

Wij wijzen u ook op uw eigen verantwoordelijkheid om de richtlijnen van het RIVM in acht te houden.

074 291 0495